warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

WAT MAAKT DONATTELLO UNIEK

DE VIER KRACHTEN

Donatello staat voor stijlvolle, tijdloze trouw- en verlovingsringen. De collectie is klassiek en gesierd door eenvoud. Geen drukke patronen, geen fratsen en franjes, maar duurzame ontwerpen die niet onderhevig zijn aan mode en trends. Oftewel: ringen voor het leven.

Het merk is ontstaan vanuit de wens duurzame, tijdloze ringen te vervaardigen van de allerhoogste kwaliteit voor de beste prijs. En dat is gelukt. Anders dan andere merken, investeert Donatello namelijk niet in (kostbare) uitgebreide collecties en keuzes; het merk is volledig en uitsluitend gericht op duurzame, klassieke ontwerpen.

Donatello is één van de weinigen trouwringmerken met een volledig transparantiebeleid. De ringen worden vervaardigd in Zweden, een voorloper op het gebied van transparantie. Anders dan bij veel trouwringmerken wordt de prijs van de ring niet gebaseerd op ´een dames- of herenring' maar evenredig berekend op de specificaties als maat, gewicht, hoogte van de ring en het aantal diamanten. Ondubbelzinnig en duidelijk.

De productie van Donatello is toevertrouwd aan de ambachtelijke afdeling van de grootste ringenfabrikant van Zweden. Met de combinatie van innovatieve technieken en Zweedse ambacht kun je erop vertrouwen dat een Donatello ring je hele leven lang mee gaat.

loading
×