warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Donatello staat voor stijlvolle, tijdloze trouw- en verlovingsringen. De collectie is klassiek en gesierd door eenvoud. Geen drukke patronen, geen fratsen en franjes, maar duurzame ontwerpen die niet onderhevig zijn aan mode en trends. Oftewel: ringen voor het leven.

Klassieke trouwringen refereren vaak aan geelgouden ringen die onze ouders of voorouders dragen of hebben gedragen. Deze klassiekers die verschillende stijlperiodes hebben overleeft, worden niet gekoppeld aan een merk of een ontwerper maar aan een stijl, de eeuwige stijl. Door klassieke ringen te produceren in 14 verschillende profielen met een breedte tussen 2,0  en 8,0 mm waarin zowel de dikte als de breedte per 0,1 mm aanpasbaar is, zijn wij de absolute voorloper op dit gebied. Deze, met levenslange garantie, geproduceerde ringen zijn mét of zonder diamant binnen 10 werkdagen te leveren in alle kleuren 9, 14 of 18 karaat goud en in palladium of platina.

loading
×