warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

De productie van Donatello is toevertrouwd aan de ambachtelijke afdeling van de grootste ringenfabrikant van Zweden. Met de combinatie van innovatieve technieken en Zweedse ambacht kun je erop vertrouwen dat een Donatello ring je hele leven lang mee gaat.

Levenslange garantie en superieure kwaliteit! Relatieve eigenschappen en kenmerken die te pas en te onpas worden gebruikt om het product beter in de etalage neer te zetten. In Zweden, een land waar transparantie verankerd is in de samenleving, is er pas sprake van een kwaliteitsproduct als deze kenmerken en eigenschappen objectief meetbaar, beschreven en vastgelegd zijn door een onafhankelijke instantie. Een Donatello ring wordt altijd geleverd met technische eigenschappen van de ring, een certificaat en legering specificatie. Ringen gezet met diamanten onder 0,30 karaat worden vanuit het interne laboratorium gecertificeerd. Ringen met diamanten boven 0,30 karaat worden gecertificeerd met documenten afkomstig van onafhankelijke internationale organisaties als GIA, IGI of HRD. Zo weet je zeker dat jouw Donatello ring inderdaad je leven lang mee gaat.  

loading
×