warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Donatello is een van de weinige trouwringmerken met een volledig transparantiebeleid. De ringen worden vervaardigd in Zweden, een voorloper op het gebied van transparantie. Anders dan bij veel trouwringmerken wordt de prijs van de ring niet gebaseerd op “een dames of herenring” maar evenredig berekend op de specificaties als maat, gewicht, hoogte van de ring en het aantal diamanten. Ondubbelzinnig en duidelijk.

Transparantbeleid klinkt eenvoudiger dan het is. In praktijk is het echter een complexe verandering waarin Donatello samen met de fabrikant streeft om volledige openheid te geven over waar, hoe en door wie de ring wordt gemaakt en welke prijs daaraan wordt gekoppeld wordt. Dit vinden wij de enige juiste manier om diverse merken van gelijkwaardige ringen met elkaar te vergelijken. Simpel en glashelder!   

loading
×