warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Het merk is ontstaan vanuit de wens duurzame, tijdloze ringen te vervaardigen van de allerhoogste kwaliteit voor de beste prijs. En dat is gelukt. Anders dan andere merken, investeert Donatello namelijk niet in (kostbare) uitgebreide collecties en keuzes; het merk is volledig en uitsluitend gericht op duurzame, klassieke ontwerpen.

De keus om ons te onderscheiden van andere merken is niet altijd makkelijk. Kiezen betekent ook bepalen wat je niet wil. De gedachte ‘minder is meer’ en ‘eenvoud siert de mens’ waren uiteindelijk bepalend voor de richting die wij met Donatello hebben genomen. Jouw keuze voor Donatello, betekent een keuze voor een ambachtelijk in Zweden gesmede ring van uitzonderlijke kwaliteit die misschien geen predicaat apart, uniek of bijzonder draagt, maar wel één die veel over jou zegt.

loading
×