warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Elke vingervorm heeft een aantal unieke karaktereigenschappen.

PROFIELEN

Elke vinger is anders… De een heeft grote stevige vingers en de ander kleine smalle vingers, kortom elke vinger is uniek! Elke vingervorm heeft een aantal unieke karaktereigenschappen. Een belangrijk onderdeel van het draagcomfort zijn de breedte en de profielvorm (dwarsdoornede) van de ring. Met maar liefst 14 verschillende profielen in breedtes van 2 tot 9 mm kunnen wij een ring maken die bij jouw vinger past. Een ring die comfortabel en aangenaam aanvoelt, een ring waar je volmondig JA tegen zegt!

Profiel D1
Profiel D2
Profiel D3
Profiel D4
Profiel D5
Profiel D6
Profiel D20
Profiel D21
Profiel D22
Profiel D23
Profiel D24
Profiel D25
Profiel D26
Profiel D27

GROEVEN

Glad of gematteerd, smal of breed, vlak of bol, wit-, geel- of roségoud of liever platina, palladium of titanium? Een hele reeks met items waar je uit kunt kiezen. Een ring is niet alleen budget gerelateerd, maar ook persoonlijk en zegt vaak iets over jezelf. Met 4 verschillende groeven in diverse breedtes, dieptes en vormen is het haast onmogelijk om geen ring te creëren die net iets anders is dan een traditionele ring, een ring die bij jou past, een ring met het IK gevoel.

V-groef
U-groef
Vlakke-groef
Bol-groef

loading
×