warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

PROFIELEN

Iedereen heeft een ander vorm van vingers. Grote en dikke vingers, lange en dunne vingers, dikke knokkels, piano of worsten vingers…, ze zijn allemaal uniek.  Elke vinger-vorm gaat gepaard met een aantal unieke karaktereigenschappen. Een belangrijk onderdeel van het draaggevoel zijn de breedte en het profiel vorm (dwarsdoornede) van de ring. Met maar liefst 14 verschillende profielen in breedtes van 2 tot 9 mm denken wij een ring te kunnen maken die bij jou vinger past, die comfortabel en aangenaam aanvoelt, een ring waar je volmondig JA tegen zegt.

GROEVEN

Een gladde of een gematteerde ring, een smalle of een brede, een vlakke of een bolle, wit, geel of rosé kleur, liever platina of titanium…en ga zo maar door. Een hele reeks met items waar je uit kunt kiezen. Een ring is niet alleen budget gerelateerd, het is persoonlijk en zegt vaak iets over je zelf. Met 4 verschillende groeven in diverse breedtes, dieptes en vormen is het haast onmogelijk om geen ring te kunnen creëren die net iets anders is dan een traditionele ring, een ring die bij jou past, een ring met het IK gevoel.

loading
×