warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

De verscheidenheid van al die mensen die we in de afgelopen 20 jaar hebben geholpen aan hun droomringen is niet uit te leggen. Ieder mens is uniek en heeft zo zijn of haar specifieke wensen.

De verscheidenheid van al die mensen die we in de afgelopen 20 jaar hebben geholpen aan hun droomringen is niet uit te leggen. Ieder mens is uniek en heeft zo zijn of haar specifieke wensen. Zowel technisch als financieel zullen deze wensen triest genoeg niet altijd gerealiseerd kunnen worden. Iedere specifieke situatie direct in kaart kunnen brengen vraagt om kennis in innovatieve- en technische vaardigheden. Deze kennis zal bepalend zijn om inzicht te geven aan de specifieke wens van de ring en de daarbij behorende prijs.

Een hulpmiddel hierbij is de 3D hightech trouwring-designer van Donatello. Met oneindig veel mogelijkheden door aanpassing van kleur, textuur, legering, breedte, dikte, profielvorm, aantal stenen, gravure etc. creëer je een ring naar je eigen voorstelling. Een 100% Made in Zweden ring van aller hoogste kwaliteit voor gegarandeerd de allerbeste prijs.

loading
×