warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Le Mariage is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in de trouwbranche. Langzaam maar zeker groeide de wens om onze ervaring, kennis en passie in te zetten om zèlf een tijdloze een duurzame collectie ringen te ontwikkelen.

Duurzaamheid en kwaliteit voor een betere prijs – dat was ons streven 

Le Mariage, met een uitgebreide collectie trouwringen van vele merken, is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in de trouwbranche. Langzaam maar zeker groeide de wens om onze ervaring, kennis en passie in te zetten om zèlf een tijdloze een duurzame collectie ringen te ontwikkelen. Deze wens werd concreter toen, mede onder druk van stijgende goudprijzen, steeds meer merken flinke prijsverhogingen doorvoerden. Zeker bij klassieke ringen was de verhouding tussen prijs en kwaliteit soms zoek[geraakt] en was het vooral de merknaam die het prijskaartje bepaalde. 

Wij hadden het idee dat we het zelf beter konden: duurzaamheid en kwaliteit voor een betere prijs, dat was ons streven. We besloten daarom onze eigen koers te varen met een eigen merk: Donatello (letterlijk: “godsgeschenk”). 

Een merk waarbij de nadruk ligt op duurzaam, klassiek en tijdloos. Geen investeringen in ontelbare collecties met drukke patronen, fratsen en franjes maar in moderne en duurzame processen. We kozen voor productie in Zweden, koploper op het gebied van duurzaamheid en innovatie. 

De snelheid van de moderne CNC bestuurde machines, de innovatieve gekalibreerde diamantzettingen en de volledige 3D technieken zorgen ervoor dat de prijs-kwaliteitsverhouding van Donatello ringen exceptioneel is. 

loading
×