warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Diamanten worden gevonden in alle kleuren van de regenboog. Met behulp van een diamant- kleurenschaal en onder gecontroleerde lichtomstandigheden bepalen de experts de kleur van de diamant.

Diamanten worden gevonden in alle kleuren van de regenboog. Met behulp van een diamant kleurenschaal en onder gecontroleerde licht omstandigheden bepalen de experts de kleur van de diamant.  Met het blote oog hebben zelfs experts moeite om onderscheid te maken tussen de kleuren. De diamanten met de minste hoeveelheid kleur zullen het meest waardevol zijn. Experts redeneren dat een zuivere diamant die geen andere chemische elementen bevat, zo kleurloos zal zijn als een waterdruppel.

https://www.diamondnexus.com/blog/a-key-to-the-diamond-color-scale/

loading
×