warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Palladium is, behalve platina, het enige edelmetaal dat in zuivere vorm gebruikt kan worden.

Palladium is, behalve platina, het enige edelmetaal dat in zuivere vorm gebruikt kan worden. Een palladium ring is qua technische eigenschappen te vergelijken met een witgouden ring. Palladium behoort, net als rhodium en ruthenium, tot de platinagroep. Het heeft, net als platina, een zilverachtige witte kleur, het is door en door wit, duurzaam en zeer goed te combineren met geel-, wit-, rosé- en roodgoud. Het grote voordeel van palladium trouwringen was altijd de prijs maar door de toenemende vraag naar elektrische auto’s is de koers van palladium de afgelopen jaren spectaculair gestegen. De palladium legering van Donatello ringen  bestaat uit 50% palladium en de rest is voornamelijk zilver.

loading
×